Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Greve

kontor i Greve til leje

Din nye base med plads til visioner

Dette præsentable kontorlejemål på 136 m2 er en ideel base for din virksomheds fremtid. Med rummelige lokaler og moderne faciliteter tilbyder det perfekte forhold for vækst og effektivitet, skabt til at realisere visioner og muligheder.

Beliggende i "Håndværkerbyen" – et område, der siden 60'erne har været hjem for en dynamisk blanding af bolig og erhverv – kombinerer dette lejemål tilgængelighed med funktionalitet. Med nærhed til både Greve station og motorvejstilkørsler, samt tre inkluderede parkeringspladser, tilbyder det en unik kombination af bekvemmelighed og tilgængelighed.

Lejemålet, der er en del af en attraktiv rødstens ejendom fra 1980, byder velkommen med sit præsentable indgangsparti og lyse rum. Fire kontorer og et rummeligt fælleskontor eller showroom med dobbelt glasdøre ud mod det grønne haveområde skaber en atmosfære, der både er professionel og indbydende. Hverdagen understøttes af et pænt, hvidt tekøkken i frokoststuen, ideel til afslappede pauser og uformelle møder, samt et hvidt toilet. En attraktiv løsning for enhver virksomhed, der søger at etablere sig eller udvide.

Her får du mere end bare et kontor; du får en solid base og en mavefornemmelse af, at her er plads til at realisere visioner og muligheder.