Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager, kontor til leje i Nørrebro

94 m2 lager, kontor i Nørrebro til leje

Lager med kontorpladser

Kontor med lager. 94 m2 på Fredensgade 7, 2200 København N. Skab den bedste oplevelse for dig, dine kollegaer og kunder i dette gode erhvervslejemål ved Søerne i København.

Multikulturelt og mangfoldigt område i København
Få minutter fra centrum af København og på den anden side af Dronning Louises Bro ligger Nørrebro, som er kendt for at være et af de mest mangfoldige og multikulturelle områder i København. I gamle dage var bybilledet præget af arbejderklassen og slidte områder, men i dag er Nørrebro blevet livlig og moderne, men samtidig hyggelig og afslappet. Her kan du finde alt fra grønne oaser til fordybelse, og spændende shopping-muligheder og lækre caféer og restauranter. På Nørrebro er der plads til alle, og specielt studerende og unge mennesker holder især meget af dette område.

Erhvervslejemålet ligger i kælderplan og kan anvendes både som håndværkerkontor og Lager hvilket gør at det henvender sig til mange typer af håndværksvirksomheder eller virksomheder som har brug for at have et par kontorpladser i forbindelse med lager. Lejemålet har vinduer på begge sider af ejendommen, hvilket bidrager til en lys og imødekommende stemning.

Selve lejemålet består af 5 lokaler i forskellige størrelser, hvilket gør lejemålet meget funktionelt. Med til lejemålet hører også eget toilet og tekøkken.

Lejemålet er beliggende på Fredensgade på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro, hvor der ikke er langt til hyggelige caféer og...