Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Albertslund

402 - 2418 m2 lager i Albertslund til leje

Lager til leje i 2620 Albertslund

Indhegnet grund, to porte til lejemålene og 4 meter til loftet. Fleksibelt valg af kvadratmeter.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Ejendommen:
Ejendommen består af Roholmsvej 19-21 og Stensmosevej 15 på samlet 13.929 m², begge opført i 2003/04, og huser i forvejen en række virksomheder, heraf Verizon A/S, Procter & Gamble Danmark ApS, IVECO Danmark A/S, Atos IT Solutions & Services A/S m.fl.

Med de øvrige lejere har man brugsret til fitness, bad/omklædning, stor fælles kantine med frokostordning fra Durlev's GourMæt, et auditorium der kan rumme op til 90 personer og en privat ”park” med en sø.

Grunden er indhegnet, og med to porte ind til området.

Lejemålet:
Udover kontorlejemål, så kan vi på Roholmsvej 21 også tilbyde højloftede lagerlokaler i kælderen. Lejemålene tilgås via en nedkørselsrampe (8% hældning), hvor man har mulighed for at køre bilerne ind under bygningen. Der er både en port til ind- og udkørsel. De 3 ledige lejemål udgør hhv. 402 m², 839 m² og 1.579 m², med mulighed for at kombinere flere af dem.

For alle lejemål gælder at loftshøjden er 4,00 meter.

Det er ikke en forudsætning at man har kontor i ejendommen, for at kunne leje lager, men det er muligt at leje konto...