Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Greve

lager i Greve til leje

Porten til nye muligheder

Dette erhvervslejemål er mere end blot en forretningsadresse - det er et sted, hvor potentiale og muligheder mødes. Velkommen til en oase for kreativitet og produktivitet i hjertet af Håndværkerbyen.

I det pulserende Håndværkerbyen finder du denne ejendom, strategisk positioneret mellem Greve Station og motorvejstilkørslen Greve C, og med en placering, der gør dig til en del af byens livlige og innovative erhvervsliv.

Erhvervslejemålet er mere end blot fire vægge og et tag. Det er porten til nye muligheder, hvor din vision kan blomstre. Lejemålet strækker sig over ca. 85 kvadratmeter og byder på opvarmet og højloftet lager- og værkstedsplads. Her vil du finde rustikke murstensvægge, der udstråler karakter, og loftet, der rækker mod himlen.

Indretningen er omhyggeligt udformet med indskudte dæk i en åben planløsning. Nederst finder du et fint privat kontorområde, og en trappe fører dig op til et åbent kontorlandskab.

Dette er stedet, hvor din forretning kan blomstre og skabe historie. Din fremtidige succes - her er nøglen til at låse op for den følelse af mavefornemmelse af nye udfordringer og vækst.