Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Greve

kontor i Greve til leje

Kreativt kvadratisk kontorlejemål

Træd ind i dette fine kvadratiske kontorlejemål, hvor kreativitet og produktivitet flyder sammen på 139 inspirerende kvadratmeter på første sal af en velholdt erhvervsejendom, vækker straks nysgerrighed og forventning.

Placeret i et eftertragtet erhvervsområde, nyder du og de kunder godt af den bekvemme nærhed til motorvejen og de problemfri parkeringsforhold.

Lejemålet, som lyser op med store vinduer byder dig på god plads til at udfolde dine kreative ideer og har en indbydende atmosfære. Udover dit eget kreative tilholdssted deler du pladsen med to andre lejemål/kontorer og et fælles inspirerende mødelokale, der opfordrer til samarbejde og idéudveksling.

I det store, lyse fællesområde badet i naturligt lys finder du smukke træpaneler, der pryder den ene væg samt flotte gulve. Her venter et indbydende højbord med stole og lounge-stole, tilgængelige for både dig og dine besøgende. Faciliteterne inkluderer et fælles badeværelse, to toiletter og en rummelig, lys spisestue/alrum med et veludstyret køkken.

Dette er ikke blot et kontorlejemål; det er en kreativ kvadratisk oase, hvor muligheder strømmer, og drømme får plads til at udfolde sig. Din mavefornemmelse er din bedste guide - her kan dine ambitioner blomstre.