Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Albertslund

10 - 100 m2 kontorfællesskab i Albertslund til leje

BUCH BUSINESS CENTER – det moderne kontorfællesskab

Aflukkede kontorer i pæne og præsentable omgivelser, og med fælles kantine og mødefaciliteter.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Ejendommen er samlet på 20.013 m² og er i dag udlejet til ca. 40 forskellige lejere, blandt andet til Zimmer Biomet Denmark, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålene udgør fine aflukkede kontorer på både 1. og 2. sal i voresBUCH BUSINESS CENTER, med det sædvanlige præsentable og moderne udtryk, hvor I har mulighed for at kombinere flere kontorer ved siden af / overfor hinanden.

Lejemålene på 1. salen er nybygget i 2018, og er et veletableret kontorfællesskab, som har ført til udvidelsen på 2. salen. Her er alt modernisteret og istandsat fra bunden med sortnisterede tæppefliser, led-belysning og glasdøre ind til kontorerne. To nye tekøkkener, 8 toiletter (m/k), mødelokale, samt kunstmalerier, loungemøbler og planter i fællesarealerne.

Til alle opgange er der en person-/vareelevator (1.000 kg.)

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendomme...