Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i København K

790 m2 kontor i København K til leje

Co-Working i Sukkerfabrikken

I den smukke flerbrugerejendom ’Sukkerfabrikken’, er der nu mulighed for at blive en del af et serviceret kontorfællesskab hos hovedlejeren Agreena.

Fremlejemålet består af i alt 790 m2, der kan lejes samlet eller opdelt i åbne kontormiljøer til forskellige virksomheder med behov for mellem 6-70 skriveborde. Udlejes der til flere virksomheder, vil mødelokaler, loungeområder, tekøkken, toiletter mv. være fælles.
Der tilbydes en fleksibel ”all inclusive” løsning, hvor Agreena står for servicering af lejemålet, herunder bl.a. kaffemaskine, rengøring i lejemål, eventuel mødeforplejning mv. Al inventar i lejemålet kan ligeledes medfølge.

Fremlejemålet fremstår særdeles lyst og åbent, med flotte trægulve, højt til loftet, flotte, sortsprossede vinduer og en charmerende udsigt ud til Christianshavns kanal.

Ejendommen har fælles kantine og mødecenter samt fitness- og hobbyrum, som ligeledes kan benyttes.

HIGHLIGHTS
• Kan indrettes med op til ca. 70 arbejdspladser
• Ventilation og køl
• Mulighed for ”all inclusive” løsning
• Fælles kantine, mødecenter og fitness