Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i København K

Modelfoto

367 m2 lyse og charmerende lokaler inkl. mulighed for parkeringsplads med Moltkes Palæ som nabo

Bliv nabo til Moltkes Palæ og få Odd Fellow Palæet, Marmorkirken og Amalienborg som genboer.

Et sjældent udbudt kontorlejemål midt i Frederiksstaden er ledigt fra 1. december 2024. Lejemålet er på 367 m2 og ligger på 2. sal i en flot og velholdt ejendom midt på Bredgade. Her bliver du og dine kunder og samarbejdspartnere budt velkommen i herskabelige omgivelser.

Frederiksstaden er et af Københavns mest eksklusive kvarterer, og Bredgade er særligt kendt for sit pulserende liv. Her er du tæt på det meste; Kongens Nytorv, Nyhavn, Københavns hyggelige havnefront og Kongens Have. Rundt om hjørnet finder du et godt udvalg af hoteller, restauranter og barer. Der ligger to metrostationer under fem minutters gang fra lejemålet.

Lejemålet ligger på 2. sal og har fritlagt bindingsværk og en skøn udsigt ud over byen. Lejemålet rummer et åbent kontormiljø samt fem kontorer i forskellig størrelse, der også kan indrettes som mødelokale. I midten af lejemålet er der et stort åbent køkken-alrum med masser af plads. Desuden indeholder lejemålet depot-/printerrum samt to toiletter.

Det er muligt at leje parkeringspladser sammen med lejemålet. Parkeringspladserne ligger i en lukket gård i forbindelse med ejendommen.

Ejendommen er opført i 1880 og har været ejet af [xxxxx] siden 1931.