Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Vanløse

129 m2 lager i Vanløse til leje

Dejligt Lager med toilet/bad samt køkken

129 m2 flot Lager i rolig ejendom i Vanløse. Leder du efter det perfekte sted til din virksomhed? Så kig nærmere på vores erhvervslejemål på Veras Alle´ 16 i Vanløse. Dette nyistandsatte lagerlokale på 129 m2 har alt, hvad du behøver, herunder et moderne toilet, bad og køkkenfaciliteter. Lad drømmen flytte ind på Veras Alle´ 16. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre det til virkelighed. Kontakt os i dag for at få mere information og book en fremvisning.

Vest for København, finder du det skønne og rolige Vanløse. En skøn grøn del af København med 6 kilometer til Rådhuspladsen, et væld af caféer, specialforretninger, metro og offentligtransport, men samtidig med fred og skønne grønne omgivelser som f.eks. Grøndalsparken. Byen har også gode muligheder for børn og unge, kultur og fritid. Kun få minutters gang til Frederiksberg og hurtig adgang til hele København. Nem adgang og ud af byen via Sallingvej/Jyllingevej.

I hyggelige Vanløse ligger denne ejendom, som er opført i 1936. Fra ejendommen er der kun 550 m. til Vanløse Station og Kronen Shopping center.