Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i København K

496 m2 butik i København K til leje

Unikt butikslokale på Møntergade: Rummeligt, centralt beliggende med højt til loftet og store vinduer i hjertet af Kø...

Indretning/Ejendommen
Møntergården er en historisk ejendom fra 1916, opført i klassicistisk stil, der kombinerer en unik blanding af historisk charme og moderne funktionalitet. Bygningen er præget af store gulv-til-loft vinduer, som sikrer et flot lysindfald og giver en imponerende synlighed udadtil. De rummelige og fleksible lokaler åbner op for mange indretningsmuligheder, der kan tilpasses forskellige behov. Lejemålet strækker sig over 495,5 m², fordelt på stueetagen (260,5 m²) og underetagen (235 m²). Begge etager byder på store, åbne rum med flere meter til loftet, hvilket giver en følelse af rummelighed og luftighed.

Anvendelse
Lejemålet er ideelt til brug som butik eller showroom, hvor synlighed og en central beliggenhed er afgørende. Den fleksible indretning giver mulighed for at tilpasse lokalerne til forskellige forretningskoncepter, fra eksklusiv detailhandel til kreativt showroom. Hvis der ønskes ændringer i anvendelsen, kan dette kræve godkendelse fra kommunen, afhængigt af den planlagte brug. Dette lejemål repræsenterer en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker at etablere sig i et af Københavns mest eftertragtede områder, hvor historisk charme smelter sammen med det moderne byliv.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden...