Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Kongens Lyngby

1 - 90 m2 kontorhotel i Kongens Lyngby til leje

Kontor og behandler hotel i Kongens Lyngby

Kontor og behandler hotel på Bagsværdvej i Kongens Lyngby, tæt på Bagsværd sø og grønne områder med gode muligheder for offentlig transport, privat parkering samt massere offentlig parkering.

Vi har skønne lokaler med højt til loftet og stort lysindfald på mellem 8-35 kvm., fordelt ud i stue etage og 1. Sal. Priserne ligger på mellem kr. [xxxxx] alt inklusiv. Alle lokaler er nymalet og umøbleret og kan indrettes og males som man ønsker. Der er gode køkken faciliteter og toiletter på begge etager. Der hører en dejlig have med hvor man kan holde sine pauser, og der er sørget for havemøbelsæt m.v. Med i lejen er der strøm, vand, varme og internet samt rengøring af fællesarealer 1. gang ugentligt, ligesom at vores grund og havneområde bliver passet af gartner så det altid ser pænt og indbydende ud. Vi indkøber alt til fællesarealerne såsom sæbe, opvaskemiddel og opvasketabs, toiletpapir, håndklæder, viskestykker, køkkenservice m.v. Ligesom vi sørger for løbende renovering og vedligeholdelse. Der er mulighed for let opbevaring i kælderen, hvor der også findes vaskemaskine og tørretumbler.

Vi er fyldt halvt op, og mangler de sidste lejere til at fuldende vores skønne hus. I huset er der en massør, en fysioterapeut, en allergibehandler, en kontormedarbejder, en psykoterapeut og en hudpleje klinik. Vi har plads til alle, der respektere hinanden og behandler vores hus som var det deres eget. Man kan komme og gå som det passer en, og arbejde i det tidsrum ma...