Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Frederiksberg

110 m2 kontor i Frederiksberg til leje

Frederiksberg - tæt på Metrostation og Åboulevarden samt gode parkeringsmuligheder

Moderne mødelokale: Et rummeligt og elegant mødelokale, perfekt til dine vigtige møder og præsentationer. Her kan du byde kunder og samarbejdspartnere velkommen med stil - såfremt I ikke ønsker mødelokale, kan glasvæggen nedrives så I får større "open-office".
Praktiske faciliteter: Lokalerne omfatter er velindrettet køkken, et depot til opbevaring/ teknik rum samt et stort toilet. Alt sammen sikrer komfort for dig og dine medarbejdere.
Med i alt 110kvm, er dette erhvervslejemål designet til at fremme produktivitet og trivsel. Beliggenheden på Frederiksberg betyder nem adgang til offentlig transport, "Aksel Møllers Have" - metrostation ligger kun få hundrede meter væk, Åboulevarden i København, gode og lette parkerings muligheder ved adressen, men også cafèer og restauranter, hvilket gør det nemt at tiltrække både kunder og medarbejdere.

Grib chancen nu og giv din virksomhed de optimale rammer for succes. Kontakt os i dag for en fremvisning!.