Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Vesterbro

70 m2 butik i Vesterbro til leje

Med store vinduesflader, god eksponering ogen præsentabel indretning kan du flytte direkte ind her!

Lejemålet på i alt 70 kvadratmeter er yderst attraktiv og strategisk beliggende. Den egner sig perfekt til en mindre butik, klinik eller showroom. Butikken er indrettet med en glasfacade ud mod Vesterbrogade, hvilket sikrer rigtigt godt lysindfald og optimal synlighed.

Derudover byder indgangspartiet på en flot isoleret dobbeltdør. Udover det rummelige og fleksible butikslokale, der kan tilpasses individuelle præferencer, er der også et mindre toilet. Butikken har flotte parketgulve og en blanding af pudsede og rå vægge, hvilket sammen skaber en moderne og rolig atmosfære, både for kunder og personale. Der har tidligere været tekøkken i lejemålet, som kan genetableres.

Vinduerne er for nyligt skiftet ud af andelsboligforeningen, hvilket sikrer en rolig og stille atmosfære indenfor. Vinduerne er af energiklasse A. Hoved- og bagdøre, altandøre samt i erhverv er udført med 2 lags energiruder med varm kant. Lejemålet kan tidligst overtages fra den 1. juni 2024.

Lejemålet er godkendt til privat servicevirksomhed som vaskeri, netcafé osv. ifølge BBR med anvendelseskode 334. Kommuneplanen tillader flere typer serviceerhverv, herunder administration, liberale erhverv, butikker og håndværk samt andre virksomheder, der passer til området.

Eventuelle ændringer i anvendelsen kræver godkendelse fra kommunen. Lejemålet kan bruges til almindelig detailhandel og serviceerhverv. Dog er det ikke tilladt at bruge lejemålet til restaurationsvirksomh...