Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Frederiksberg

68 m2 butik i Frederiksberg til leje

Indflytningsklart lejemål i god stand

Indretning/Ejendommen

Dette charmerende 68 kvadratmeter lejemål, placeret på den livlige Vesterbrogade ved grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg, er indflytningsklart og i fremragende stand. Det er ideelt til en lille butik eller et showroom med sin overkommelige husleje og nyligt istandsatte lokaler.

Lejemålets attraktive beliggenhed garanterer høj synlighed og trafik fra forbipasserende, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for enhver lille virksomhed eller startup, der søger at etablere sig i byen.

Lejemålet er praktisk opdelt i to store rum, hvilket gør det velegnet til en række forretningsformål, såsom en butik med separat lagerplads eller et showroom med kontorområde. Enheden inkluderer også et toilet.

Anvendelse

Ifølge BBR-meddelelsen er enheden klassificeret som "Enhed til detailhandel" med anvendelseskode 322. Enhver ændring af anvendelsen skal ansøges om hos Frederiksberg Kommune, og det er lejerens ansvar at sikre, at oplysningerne i BBR er korrekte og stemmer med de faktiske forhold samt at al relevant lovgivning er overholdt.

Din erhvervsmægler i Norden.

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer tra...