Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Greve

kontor i Greve til leje

Lysende perspektiver i nyt kontorlandskab

I et dynamisk erhvervsområde præsenterer dette nye kontorlejemål på hele 320 etagemeter sig med en moderne æstetik og naturligt lys. Store glaspartier fra gulv til loft sikrer ikke kun dagslys, men også et flot udsyn, som åbner og udvider arbejdsrummet. Dette skaber ideelle forhold for virksomheder, der ønsker at maksimere deres produktivitet og innovation i et miljø designet til vækst og muligheder.

Beliggende tæt ved motorvejstilkørsler Greve Nord, er dette erhvervslokale perfekt for virksomheder, der værdsætter nem adgang og synlighed. Dens placering i et nyopført logistikcenter tilbyder ideelle forhold for både logistik og erhverv, hvilket gør det til et attraktivt valg for enhver virksomhed.

Dette flotte og helt nye kontorlejemål på 320 m2 imponerer med sine store glaspartier, der sikrer masser af lysindfald og et flot udsyn. Lejemålet udstråler en moderne æstetik med italienske klinkegulve og elegante skillevægge i glas, der adskiller de enkelte kontorer og skaber en følelse af åbenhed og transparens. Lokalet omfatter et stort showroom eller fælleskontor med imponerende glasparti fra gulv til loft, der åbner op mod det fri, tre yderligere kontorer, et chefkontor og et møderum, alle med glaspartier mod showroommet. Faciliteterne inkluderer også separate toiletter for herrer og damer samt et teknikrum, der sikrer funktionalitet og komfort i hverdagen.

Med sine lysende perspektiver og strategiske placering tilbyder dette kontorlejemå...