Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, klinik til leje i København S

609 m2 kontor, klinik i København S til leje

Kontor i kreative omgivelser tæt på metro og centrum

I området omkring Holmbladsgade og Strandlodsvej tilbydes nu 609 m2 kontor til leje på Jenagade 22. Ejendommen fremstår i råt industrilook og indeholder kreative virksomheder så som TV-produktion, start-ups og padel tennis.

Området

Nærområdet Strandlodsvej/ Amager Strand/ Holmbladsgade har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt orienteret byområde. Beliggende

Ejendommen er let tilgængeligt i bil/metro/bus og på cykel. Med nærhed og nem adgang til motorvej og Kastrup Lufthavn samt via Vermlandsgade til indre by.

Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet som kan tillejes.

Ejendommen

Ejendommen er en ca 100 år gammel Philips' fabriksbygning, hvilket giver det industrielle look med store vinduer. Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært kontorer og TV produktion. Bygningen er oprindeligt opført i mursten og er ved en senere renovering blevet beklædt med korrugerede stålplader.

Lejmålet

Det 609 m2 store lejemål overtages som det forefindes og henvender sig til virksomheder, der ønsker en central placering tæt på indre by, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Lejemålet er særdeles velegnet til kreative virksomheder. Etagen er indrettet med lukkede kontormiljøer, bestående af 15 kontorlokaler, tre mødelokaler samt to klippe- og lydstudier som ...