Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Hvidovre

498 m2 lager i Hvidovre til leje

Meget velbeliggende lager og med lille kontor

Ejendommen er beliggende i et attraktivt erhvervskvarter med nem adgang til motorvejsnettet.
Der er parkering omkring ejendommen.

OM LEJEMÅLET

Avedøreholmen blev kunstigt indrammet med en dæmning tilbage i 60’erne, hvor København havde hårdt brug for et område til et industrikvarter. Ligeledes havde København ambitionen om at skabe en bedre infrastruktur med etableringen af Amagermotorvejen syd om Storkøbenhavn.
Ejendommen og dermed lejemålene ligger derfor fordelagtigt i forhold til infrastruktur, med levering og afhentning af gods.
Gode trafikale forbindelser til motorvejsnettet og Ring 3. Af kendte nabovirksomheder kan nævnes: Ajos A/S, Partner og Co, Post Danmark mv.
Afstand til offentlig transport: ca. 3 km. til S-togstation. Busforbindelserne er gode og med busser både til Avedøre og Friheden station mv. Gode tilkørsels- og parkeringsforhold.
Lejemålet inkludere et lager på 372 m2, samt et indskudt dæk på 126 m2, der også kan bruges som lager. Der er også et mindre kontor i lejemålet.

INFRASTRUKTUR

I bil – Der er få minutters kørsel til Amagermotorvejen via Avedøre Havnevej.

Med bus – Der er ca. 4 minutters gang til buslinje 137, 200S og 500S, der kører mellem Buddinge og Friheden.

Med tog – Der er ca. 3 km. til Avedøre station hvorfra S-togslinje A kører.

Kontakt Søren Carlsen på:
Mobil +45 2179 2639
E-mail [email protected]