Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Albertslund

1 - 200 m2 kontor i Albertslund til leje

Fleksibel arbejdsplads i Regus Albertslund

Fornem kontorplads i et grønt og eftertragtet erhvervsområde
Giv din virksomhed vækst fra et roligt og grønt område i København. Herstedøstervej ligger på et behageligt og træ-omkranset erhvervsområde, som er populært blandt førende virksomheder og startups. Over for vejen ligger Egeparken med sine naturskønne haver og sportsfaciliteter.

Find dit perfekte sted at lave lidt produktivt arbejde blandt det store udvalg af lyse og rummelige kontorer, åbne kontorlandskaber samt mødelokaler fordelt på to etager. Der er gode parkeringsmuligheder og transportforbindelser, og butikker og restauranter ligger kun en kort gåtur væk.

Hos Regus Albertslund kan vi hjælpe med:

• Kontorplads: Private, fuldt møblerede og udstyrede kontorer til én person eller en hel virksomhed, og som er tilpassede dine behov. Muligheder spænder fra servicerede til skræddersyede kontorpladser til backuppladser ifm. katastrofer og dagkontorer – med adgang efter behov.

• Coworking: Vores coworking-pladser er designede til samarbejde, og der er taget hånd om alle de små detaljer. Reservér et fast skrivebord eller gør brug af hot-desking, og åbn din virksomhed op for nye muligheder.

• Mødelokaler: Vores mødelokaler tilbyder det perfekte sted til din næste salgstale, dit næste interview eller din næste workshop. Lokalerne har al den seneste teknologi, catering, hvis du får brug for det, og et imødekommende supportteam, der sikrer, at alt kører problemfr...