Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Albertslund

37 - 100 m2 lager i Albertslund til leje

BUCH STORAGE - billige lagerlokaler på fair betingelser

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.
Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale kan gøre brug af. Det vil være muligt at leje et kontor i samme bygning, som du har lager – både i nr. 10 og nr. 14.

Det er ikke IKKE et krav at man skal leje et kontor, for at kunne leje opbevaringsrum.

Lejemålet:
Lejemålene er fine og regulære kælderrum, der lejes ud udelukkende til brug af lager og opbevaring. Både for private og erhverv.
Lejemålene er beliggende i kælderen på hhv. Herstedvang 10 og Herstedvang 14, og kan tilgås både via en ind– og udvendig trappe. Har du tunge ting der skal opbevares, anbefaler vi at du får lager i nr. 14, da der er elevator og fælles palleløfter.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.
Der går ligeledes Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. – Vallensbæk St.

Størrelse:
Lejemålene udgør fra 37 – 100 m2, hvor det er muligt at kombinere flere lokaler ved siden af hinanden.

Leje:
Den månedlige leje udgør ved:
37 m2: kr. 1.69...