Erhvervslokalerkoebenhavn.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Albertslund

10 - 200 m2 kontorfællesskab i Albertslund til leje

BUCH BUSINESS CENTER - det moderne kontorfællesskab

Lyse og venlige kontorlokaler på 2. sal. Mulighed for at kombinere op til 7 aflukkede kontorer ved siden af hinanden.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m² og huser mere end 40 forskellige lejere, blandt andet Zimmer Biomet Denmark, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og med frokost fra Meyers, samt fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale kan gøre brug af.

Lejemålet:
Kontorfællesskabet er beliggende på ejendommens 1. og 2. sal, og fremstår super flot og præsentabelt for gæster og medarbejdere, med glasdøre, sortnistrede tæppefliser, LED-belysning og fuldt møblerede mødelokaler. På gangen er der ligeledes fælles tekøkkener og toiletter.

På gangen er der to fælles tekøkkener, toiletter og et lille mødelokale, udover ejendommens fælles kantine og mødecenter som nævnt ovenfor.

Til opgangen er der en person-/vareelevator (1.000 kg.)

Parkerings- og trafikforhold:
Der ...